Fundació banc dels Aliments Comarques de Tarragona

Subscriure's Notícies

12 ago 2016

Mª Luz San Miguel - Voluntaria del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona

Seguim en les entrevistes a voluntaris del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona.

Avui ens explicarà la campanya la Fam no fa Vacances, que ha estat vigent des del Maig fins al Juliol la Mª Luz San Miguel, voluntària encarregada de les campanyes del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona.

https://youtu.be/VQMfdp0QI_8

Més info
08 ago 2016

Joan Vila - Voluntari del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona

Seguint en les entrevistes a voluntaris del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona avui parlem amb el Joan Vila, voluntari que s'encarrega, com ens explica al vídeo, de les relacions amb la resta de Bancs dels Aliments Catalans. Al final del vídeo també fa una crida a tot aquella gent que vulgui fer-se voluntari del Banc dels Aliments. Recordeu que podeu fer-ho a travès del nostre web a l'apartat de -Que pots fer tu? -Voluntaris

https://youtu.be/dkEk_g7_79Y

Més info
04 ago 2016

Silvestre Noguès - Voluntari del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona

Durant el mes d'Agost us deixarem petites entrevistes a alguns dels voluntaris del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona. La primera entrevista és al Silvestre Noguès, voluntari des del 1998.

https://youtu.be/Hlokr5D2bgc

Més info
29 jul 2016

Gala Benèfica a les Terres de l'Ebre

Demà a les 21.30h al Parc Teodor Gonzalez arriba la 1a Gala Benèfica del Banc d'aliments. Per la tarde hi hauran inflables i tallers per als més petits de casa.

És necessaria la participació de tothom ja que com diu la campanya: La Fam no fa Vacances.

Per això és molt important que tots us apropeu i col-laboreu en nosaltres d'alguna de les maneres (donació de menjar, compra de números, compra de cistella solidària per nomès 5€...)

Tots els que demà estarem al parc podriem haver anat a la platja o a la discoteca: però tenim clar que la Fam no fa Vacances! Fins demà!

Us deixem enllaços de Premsa Local que comenten la notícia:

http://uncopdull.com/noticia.php?id=5561

 

 

Més info
19 jul 2016

PortAventura WORLD a travès de la seva fundació i Miquel Alimentació recullen 4630 litres de llet

Els treballadors de PortAventura WORLD han recollit més de 4600 litres de llet per a la campanya la Fam no fa Vacances del Banc dels Aliments. 

Podien col·laborar aportant llet o fent una donació econòmica que Miquel Alimentació ha transformat en llet.

Moltes gràcies!

Més info
13 jul 2016

LA SANITAT DE TARRAGONA APORTA MÉS DE 200 KG AL BANC DELS ALIMENTS

Els tres proveïdors sanitaris de Tarragona (ICS, Xarxa TEcla i GiPSS) han col·laborat activament en la campanya del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. En total s'han recollit 217 quilos d'aliments. Gràcies als mitjans com http://www.circdetarragona.com/ que ens ajudeu a difondre la feina feta.

Més info
13 jul 2016

Bankia aporta 8.122€ al projecte "Funcionamento Banco de Alimentos"

Bankia, en el seu esperit d'orientar la seva acció social a projectes de proximitat aporten 8.122€ al Banc dels Aliments per contribuir al manteniment del funcionament del Banc dels Aliments i combatre la fam a la provincia. Us deixem la nota de Bankia.

Més info
06 jul 2016

Visita de Canal Reus TV

Avui Canal Reus TV ha visitat el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Han pres imatges de la feina que fem dia a dia i ha entrevistat el nostre secretari Antonio Garcia.

Més info
06 jul 2016

ZUMBRASIL SOLIDARI

El dissabte 9 de Juliol a les 12h vine a l'activitat gratuïta de Zumbrasil Solidari i porta aliments per al Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona!

T'hi esperem!

Més info
23 jun 2016

Recollida de 1080 Kg en 26 col·legis de la provincia

A través de Cuina i Gestio 26 col·legis van participar en la campaña  LA FAM NO FA VACANCES, recollint 760 Kg més una generosa donació de Cuina i Gestió fent un total de 1080 Kg.

Moltes gràcies a tots els qui ho heu fet possible!

Més info

DESTACATS

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

BANC DELS ALIMENTS DE TARRAGONA

C/ Escultor rocamora 14 Reus
comunicacio@bancalimentstarragona.org
Telf. +34 977 75 74 44
Fax +34 977 75 22 25

 

DELEGACIÓ A LES TERRES DE L'EBRE

bancalimentsebre@gmail.com
Telf. +34 679 61 40 03

 

Més info

EL BANC DELS ALIMENTS REPARTEIX 2.767.000 QUILOS D'ALIMENTS A LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA EL 2017

28 maig 2018

El president de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Joan Vila, acompanyat i el portaveu i responsable de comunicació de l'entitat, Òscar Ologaray, han presentat aquest matí la memòria de la del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona durant el 2017.

Vila ha explicat que des de la seva implantació l'any 1996 el Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona ha repartit més de 24 milions de quilos: “La nostra tasca és recollir, emmagatzemar i distribuir aliments a les entitats benèfiques de la província”. “Cada quilo d’aliments repartit té un cost de només 0,031 cèntims d’euro de despeses administratives”, ha afegit el president.

Ologaray també ha explicat que un adult necessita uns 400 quilos l'any per tenir una dieta equilibrada: “encara que repartim més de 2.750.000 quilos a l’any només podem cobrir una menjada diària dels qui ho necessiten”. “Continuen sent moments de dificultat i és necessària la participació i implicació de tothom, malgrat ara molts marxem de vacances a la platja o a la muntanya hem de seguir recordant que La Fam no Fa Vacances”, ha exposat Ologaray, afegint que “lluitar contra la pobresa és tasca de tots, i entre tots, institucions, empreses, entitats i particulars hem de fer que la fam no sigui un problema a les nostres terres”.

Més info

Per contactar amb nosaltres:

C/ Escultor rocamora 14 Reus, Tarragona 43204

comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf.. +34 977 75 74 44

Fax +34 977 75 22 25

Comparteix la pàgina: