Fundació banc dels Aliments Comarques de Tarragona

Subscriure's Notícies

29 jul 2016

Gala Benèfica a les Terres de l'Ebre

Demà a les 21.30h al Parc Teodor Gonzalez arriba la 1a Gala Benèfica del Banc d'aliments. Per la tarde hi hauran inflables i tallers per als més petits de casa.

És necessaria la participació de tothom ja que com diu la campanya: La Fam no fa Vacances.

Per això és molt important que tots us apropeu i col-laboreu en nosaltres d'alguna de les maneres (donació de menjar, compra de números, compra de cistella solidària per nomès 5€...)

Tots els que demà estarem al parc podriem haver anat a la platja o a la discoteca: però tenim clar que la Fam no fa Vacances! Fins demà!

Us deixem enllaços de Premsa Local que comenten la notícia:

http://uncopdull.com/noticia.php?id=5561

 

 

Més info
19 jul 2016

PortAventura WORLD a travès de la seva fundació i Miquel Alimentació recullen 4630 litres de llet

Els treballadors de PortAventura WORLD han recollit més de 4600 litres de llet per a la campanya la Fam no fa Vacances del Banc dels Aliments. 

Podien col·laborar aportant llet o fent una donació econòmica que Miquel Alimentació ha transformat en llet.

Moltes gràcies!

Més info
13 jul 2016

LA SANITAT DE TARRAGONA APORTA MÉS DE 200 KG AL BANC DELS ALIMENTS

Els tres proveïdors sanitaris de Tarragona (ICS, Xarxa TEcla i GiPSS) han col·laborat activament en la campanya del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. En total s'han recollit 217 quilos d'aliments. Gràcies als mitjans com http://www.circdetarragona.com/ que ens ajudeu a difondre la feina feta.

Més info
13 jul 2016

Bankia aporta 8.122€ al projecte "Funcionamento Banco de Alimentos"

Bankia, en el seu esperit d'orientar la seva acció social a projectes de proximitat aporten 8.122€ al Banc dels Aliments per contribuir al manteniment del funcionament del Banc dels Aliments i combatre la fam a la provincia. Us deixem la nota de Bankia.

Més info
06 jul 2016

Visita de Canal Reus TV

Avui Canal Reus TV ha visitat el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Han pres imatges de la feina que fem dia a dia i ha entrevistat el nostre secretari Antonio Garcia.

Més info
06 jul 2016

ZUMBRASIL SOLIDARI

El dissabte 9 de Juliol a les 12h vine a l'activitat gratuïta de Zumbrasil Solidari i porta aliments per al Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona!

T'hi esperem!

Més info
23 jun 2016

Recollida de 1080 Kg en 26 col·legis de la provincia

A través de Cuina i Gestio 26 col·legis van participar en la campaña  LA FAM NO FA VACANCES, recollint 760 Kg més una generosa donació de Cuina i Gestió fent un total de 1080 Kg.

Moltes gràcies a tots els qui ho heu fet possible!

Més info
09 jun 2016

X PREMIS GAUDÍ GRESOL

El president del Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, acompanyat del senyor Jose Moraleda van recollir dijous a la nit el Premi Especial Gaudí Gresol 2016 entregat al Banc d'Aliments per la seva labor humanitària. A més, tota la gala va ser en benefici del Banc dels Aliments.

Volem agrair a la Fundació Gresol, per haver fet particep al Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona per la seva labor social durant 20 anys d'una gala tan important en la que s'ha premiat la trajectòria professional i personal de diferents personalitats i entitats. Moltes felicitats als premiats!

Agrair també a FiraReus per la celebració de l'acte i a l'alcalde de Reus per les emotives paraules dedicades, un cop més, al Banc dels Aliments.

Moltes gràcies a tots els que vau participar!

 

Més info
10 jun 2016

Participació en el Tast Social de Tarragona

Avui participem en la 3a edició del Tast Social a Tarragona.

La Glòria Alegre representa al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.

Mireu quina frase més xula: EL BANC DELS ALIMENTS TRANSFORMA EL TEMPS EN MENJAR.

A més, dissabte 11 es celebrarà un concert solidari.

Més info
08 jun 2016

Recollida d'aliments al Col·legi Mare Molas

L'Ampa del Col·legi Mare Molas de Reus ha efectuat una recollida d'aliments bàsics dintre la campanya la Fam no fa vacances durant els dies 6 i 7 de Juny,

Moltes gràcies!

Més info

DESTACATS

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

BANC DELS ALIMENTS DE TARRAGONA

C/ Escultor rocamora 14 Reus
comunicacio@bancalimentstarragona.org
Telf. +34 977 75 74 44
Fax +34 977 75 22 25

 

DELEGACIÓ A LES TERRES DE L'EBRE

bancalimentsebre@gmail.com
Telf. +34 679 61 40 03

 

Més info

Nuestro más sincero agradecimiento.

17 desembre 2018

GRAN RECAPTE DEL BANCO DE ALIMENTOS COMARCAS DE TARRAGONA

Año 2.018

 

Desde el día 30 de noviembre pasado, hasta prácticamente estos días en que estamos terminando la clasificación de los alimentos ya en nuestros centros de trabajo, se ha podido comprobar cómo un año más la movilización que la sociedad civil de toda la provincia de Tarragona se ha organizado, junto al Banco de Alimentos, en el gran objetivo altruista que es llevar a la mesa de los más necesitados, o los habitualmente necesitados, el sustento mínimo para su supervivencia humana.

 

Se ha desarrollado esta labor a través de 359 supermercados, que han querido colaborar en todos los pueblos de la provincia, desde las Tierras del Ebro hasta El Vendrell, Valls, Cambrils, Calafell, Tarragona, Reus, el Alt Camp, etc. etc. etc.

 

Desde  el Patronato de la Fundación del Banco de Alimentos de las Comarcas de Tarragona escribimos  este comunicado, porque queremos resaltar un año más el inmenso aprendizaje que ha supuesto para nosotros mismos la dedicación y empleo que los 4.500 voluntarios aproximadamente con los que hemos contado han puesto, con la ilusión de conseguir el fin que guía estos días.

 

Los miembros del Patronato damos  las gracias:

 • A todos los voluntarios que diariamente vienen y dedican algunas horas al Banco
 • Gracias a los miles que se han sumado en estos días
 • Gracias a los medios de comunicación que han apoyado este trabajo
 • Gracias a los supermercados y tiendas que se han prestado a ello
 • Gracias a los proveedores de cadenas alimentarias, que han bajado lo que han podido sus costes en los productos más necesarios, con el fin de abaratar su precio de adquisición
 • Gracias a los Coordinadores de voluntarios, con los que nos hemos reunido durante semanas para mejorar la organización
 • Gracias a los Colegios, a sus profesores y alumnos, que han venido este año masivamente a colaborar
 • Gracias a los que con generosidad nos han dejado sus furgonetas y camiones para durante 2 ó 3 días poder realizar la recogida de los alimentos donados
 • Gracias a los chóferes, la mayoría jubilados, que se han prestado a conducir
 • Gracias a los que nos han facilitado sus naves de almacenamiento, que nos han permitido el tránsito a nuestros almacenes
 • Y GRACIAS con mayúscula a quienes han hecho , en sus posibilidades de euros, la compra de alimentos.

A todos nuestro reconocimiento y gratitud por el trabajo acabado.

 

Pero la vida no acaba aquí. Esto ya es historia. Comenzamos a preparar el 2019.

 

El mensaje es que necesitamos más voluntarios para las labores diarias del Banco. Algún día a la semana. Tenemos que rejuvenecer a los miembros del mismo.

Es un auténtico lujo tener en la provincia de Tarragona un Banco Alimentos que atienda a todos los necesitados desde la sociedad civil, a coste cero.

 

Y, parra ello, no podemos perderlo, sino ALIMENTARLO, y valga la expresión, equivalente a CONSOLIDARLO para transmitirlo de generación en generación.

 

Desde la Fundación un cálido abrazo sincero para todos los que lo hacen posible.

Més info

Per contactar amb nosaltres:

C/ Escultor rocamora 14 Reus, Tarragona 43204

comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf.. +34 977 75 74 44

Fax +34 977 75 22 25

Comparteix la pàgina: