Fundació banc dels Aliments Comarques de Tarragona

Subscriure's Notícies

16 mai 2017

ROYAL-DOJO TARRACO CONTRA LA FAM

Aquest dissabte les portes obertes del Dojo Tarraco tindran un caràcter solidari ja que per poder participar-hi s'haurà d'aportar aliments a favor dels més necessitats.

Moltes són les activitats que podràs realitzar aportant, un aliment i ajudant als que més ho necessiten.

Més info
14 mai 2017

TORTOSA APORTA 29.663 QUILOS D’ALIMENTS PER COMBATRE LA FAM

El coordinador del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray destacava que els resultats aconseguits compensen tota la feinada que representa organitzar aquesta jornada solidària: “Gràcies als voluntaris que han estat als supermercats, a tots els ciutadans que han fet la seva aportació que ha fet arribar als gairebé 30.000 quilos”. “Gràcies als mitjans de comunicació que aquests dies ens han ajudat en la difusió, gràcies a les entitats, particulars i tots aquells que d’una forma o d’una altra heu contribuït a fer gran la recollida”.


El portaveu del Banc dels Aliments ha explicat que a través de Càritas i Creu Roja, el Banc dels Aliments farà arribar els 29.663 quilos, a les 3.000 persones necessitades de Tortosa: “Malgrat que ara hem recollit 29.663 quilos, aquests només són el 3,5% del que reparteix el Banc dels Aliments ebrenc anualment.


Ologaray també va voler recordar que s’aproxima l’estiu i que en aquests dies de vacances tornarà a ser necessària la participació ciutadana: “Ara que s’aproxima l’estiu voldria recordar un dels nostres eslògans, La fam no fa vacances, per això realitzarem noves accions solidàries que en breu anunciarem i us tornarem a demanar la vostra col·laboració”.

Més info
10 mai 2017

Entrevistes als mitjans ebrencs

Aquest matí el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, acompanyat de Ma Jesús Viña regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tortosa, ha passat per tots els mitjans locals per explicar la recollida d'aliments que tindrà lloc els propers 12 i 13 de Maig a la ciutat de Tortosa.

Ologaray ha destacat que tot i els més de 260.000 quillos repartits anualment a Tortosa, aquests només poden cobrir un 21% de la necessitat, és a dir, 1 menjada de cada 5. Per això Ologaray ha demanat una alta participació per assolir el màxim nombre de quilos possible. Tota ajuda és benvinguda i que demanem que cadascú, en la mesura del possible, participi en la recollida: "Des d'un pot de llegum cuit fins un carro sencer, tota ajuda és necessària, tot suma i tot farà augmebntar la xifra final. 

El Banc dels Aliments som els primers que voldriem no haver de celebrar aquestes recollides però mentre siguin necessàries estarem al peu del canó organitzant-les: "malgrat aquestes recollides es duguin a terme cada any no es pot caure en la rutina".

Volem agrair a totes les entitats que formen part de la organització, a totes les entitats que apadrinen un establiment, a tots els voluntaris i a tots els que participaran en la recollida.

Més info
07 mai 2017

7.759 quilos en l'operació Quilo als Carrefour Market

La recollida d'aliments als 5 carrefour market del Camp de Tarragona participants en la campanya "operació quilo" els dies 5 i 6 de maig va recollir 7.759 quilos. Gràcies als voluntaris i donants que ho han fet possible!

Més info
21 abr 2017

VI Cros Escolar Pi del Burgar

Un any més, l’Institut Escola Pi del Burgar durà a terme, el proper diumenge 7 de maig a les 10h el VI Cros escolar.

Com cada any, aquest cros té una inscripció solidària, en forma de recollida d’aliments que serà destinada al Banc dels Aliments.

La recollida d’aliments es farà en horari escolar del 25 d’abril fins al 7 de maig al vestíbul del centre i està oberta a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar. 

Moltes gràcies!

Més info
18 abr 2017

Nova recollida als Carrefour Market

La fundació solidaritat Carrefour organitzarà als supermercats del tipus "Market" de Valls, Torredembarra, el Vendrell, Tarragona (C/Augusto 13) i Reus (Av. Pere el Cerimoniòs) realitzaran el 5 i 6 de Maig una recollida.

Aquesta recollida és la complementaria a la ja realitzada als supermercats de tipus "Hipermarket".

Per això el Banc dels Aliments fem una crida als voluntaris per tal que participin a Reus, Tarragona, Valls, Torredembarra o el Vendrell.

 

Us podeu inscriu-re trucant al 977 75 74 44.

Gràcies!

Més info
12 abr 2017

Rodatge de l'espot de la recollida de Tortosa

Llums, càmara i acció

Amb Canal Terres de l'Ebre, l'Escola M. Teatre Tortosa i voluntaris preparem l'espot de la recollida de primavera a Tortosa.

Us anirem informant!

Gràcies a tots els que ens ajudeu!

Més info
03 abr 2017

480 quilos recollits en el 3r Cros de l'Escola la Vitxeta de Reus

El passat diumenge 2 d’abril del 2017 es va realitzar el  3r Cros de La Vitxeta organitzat per l’Associació de Pares i Mares de l’Escola La Vitxeta, en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp.

Els organitzadors van voler solidaritzar l'activitat i organitzant una recollida per al Banc dels Aliments que va obtenir 480 quilos.

Més info
01 abr 2017

Més de 13.000 quilos recollits als Supermercats Carrefour de Reus i Tarragona

La fundació Solidaritat Carrefour doblarà aquesta xifra aportant un total de 26.000 quilos. 

Des del Banc dels Aliments volem agrair a tots els voluntaris que han participat així com a tots aquells que s’han apropat a fer la donació.  En aquesta recollida també hem comptat en una entitat que ha participat: uns 20 voluntaris, membres del PDeCAT Tarragona, van col·laborar en la recollida. Albert Puñet, un dels voluntaris, explicava que “el que més m’ha sorprès ha estat veure com moltes famílies aprofiten per fer pedagogia amb els nens i ensenyar-los que han de ser solidaris.

Des del Banc dels Aliments agraïm que entitats, partits polítics, associacions participin de les nostres activitats i invitem a aquells que encara no ho hagin fer a sumar-s’hi.

El responsable de comunicació del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, explicava que: “Aquestes recollides ens donen un impuls per omplir parcialment el magatzem, però els aliments marxen mol ràpid”.

 

Més info
31 mar 2017

1a Jornada de recollida al Carrefour de Reus i Tarragona

Durant tot el dia d'avui, més de 50 voluntaris han estat al Carrefour de Reus i de Tarragona recollint els aliements que la ciutadania ha volgut aportar per al Banc dels Aliments.

Recordeu que demà encara esteu a temps de fer les vostres donacions.

Gràcies a tots els voluntaris i a aquells qui heu aportat el vostre gra d'arena

Més info

DESTACATS

FES-TE VOLUNTARI PER AL GRAN RECAPTE

15 octubre 2017

Els dies 1 i 2 de Desembre torna el Gran Recapte!

 

 

Per grups o qualsevol dubte podeu contactar amb: bancreus@yahoo.es

Més info

Per contactar amb nosaltres:

C/ Escultor rocamora 14 Reus, Tarragona 43204

comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf.. +34 977 75 74 44

Fax +34 977 75 22 25

Comparteix la pàgina: