Fundació banc dels Aliments Comarques de Tarragona

Subscriure's Notícies

15 oct 2016

Festa "APROFITEM ELS ALIMENTS" reparteix més de 500 menús!

El Banc dels Aliments ens hem sumat avui a la Festa Aprofitem els Aliments organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. Estem a la festa per conscienciar la ciutadania sobre el malbaratament alimentari i com evitar-lo. A més, gràcies a la genorositat reusenca també hem recollit més de 60 quilos d'aliments!

Més info
06 oct 2016

Presentació Gran Recapte 2016

Avui s’ha presentat a la seu del Banc dels Aliments de Barcelona el 8è Gran Recapte.

S’ha recordat que per tal que la jornada sigui un èxit es necessitaran 27.500 voluntaris distribuïts entre més de 2.500 punts de recollida a tota Catalunya. A la província de Tarragona seran necesaris 4.500 voluntaris.

Trobareu més informació i materials de difusió a l'enllaç: https://www.dropbox.com/sh/fqyinpfscmopku6/AABNkxvo6_H0oX-iu_KZc_Vwa?dl=0

Inscripcions a: www.granrecapte.com

Més info
28 set 2016

"APROFITEM EL MENJAR"

El dissabte 15 d’octubre d’11:00 a 16:00 h la plaça de la Llibertat Reus acollirà per primer cop la festa “Aprofitem els Aliments”, organitzada per la Regidoria de Benestar Social, on col·labora el Banc dels Aliments.

L’esdeveniment té com a objectius conscienciar la ciutadania sobre el malbaratament alimentari i donar a conèixer el Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus.

Durant el cap de setmana es faran varies activitats, i per això necessitem la vostra ajuda voluntaris!

Més info
09 set 2016

Les Joventuts Socialistes de Reus solidaritzen la Diada de l'11 de Setembre

Les Joventuts del PSC de Reus, ja fa uns anys que van decidir destinar els diners de comprar flors per l'ofrena de l'onze de Setembre en una donació d'aliments per al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. Aquest any ens han entregat 100 Kg de Farina i 40 Kg de Sucre.

Els estem molt agraïts al mateix temps que animem a les joventuts de la resta de partits a seguir el seu exemple!

Més info
03 set 2016

Èxit en la recollida d'aliments a l'ofrena de Tortosa

Gràcies a la solidaritat Tortosina, s’ha recollit més de 10.000Kg d’aliments a l’ofrena de flors i fruits en honor a la mare de Déu. S'han recollit uns 2000 litres de llet, i més de 5000 Kg de fruita i verdura.

Cada cop més, la societat està conscienciada de la pobresa que pateix el nostre territori.

Volem agrair a totes aquelles entitats i particulars que han col·laborat aportant aliments per tal que aquesta jornada sigui un èxit, així com a l’organització, formada per Protecció civil, Policia Local, Comissió de Festes i la resta de Voluntaris!

Més info
02 set 2016

MEMÒRIA 2015

Ja està disponible la memòria del 2015. Podeu consultar-la fent clic aquí

Més info
01 set 2016

Ja tornem a estar a ple rendiment!

El Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona hem tornat a obrir les portes per seguir ajudant dia a dia a totes aquelles entitats que tracten les situacions de pobresa. Els deixem a continuació un petit video del dia d'avui!

https://youtu.be/jszI4Ukimzg

Més info
31 jul 2016

CAP NEN SENSE BIGOTI RECULL 550.000 LITRES DE LLET PER A PERSONES DESAFAVORIDES

La campanya Cap nen sense bigoti, que ha aconseguit recollir 550.000 litres de llet per a famílies desafavorides a tota Catalunya. La iniciativa, portada a terme per l’Obra Social “la Caixa” en favor del Banc dels Aliments, ha mobilitzat la societat, que ha lliurat brics de llet a la xarxa de 1.394 oficines de CaixaBank a les quatre províncies catalanes, així com a través de canals electrònics.

En el conjunt de l’Estat, l’acció solidària ha aconseguit reunir 1,5 milions de litres de llet, amb els quals s’assegura la cobertura de les necessitats de llet per a 125.000 persones ateses pels bancs dels aliments durant tres mesos.

La totalitat dels donatius reunits a Catalunya es destinarà a satisfer les necessitats anuals de llet de les famílies ateses pel Banc dels Aliments, que sumen 235.637 persones a tota Catalunya —més de 41.000 de les quals són nens d’entre 1 i 16 anys— amb dificultats para accedir regularment al consum d’aliments bàsics, com ara la llet.

Més info
12 ago 2016

ATENCIÓ: TANQUEM UNS DIES

Per tal d'agafar forces i descansar a partir del 15 d'Agost estarem tancats.

Ens retrobem l'1 de Setembre amb les piles carregades!

 

Més info
12 ago 2016

Mª Luz San Miguel - Voluntaria del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona

Seguim en les entrevistes a voluntaris del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona.

Avui ens explicarà la campanya la Fam no fa Vacances, que ha estat vigent des del Maig fins al Juliol la Mª Luz San Miguel, voluntària encarregada de les campanyes del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona.

https://youtu.be/VQMfdp0QI_8

Més info

DESTACATS

Festa "APROFITEM ELS ALIMENTS" reparteix més de 500 menús!

15 octubre 2016

El Banc dels Aliments ens hem sumat avui a la Festa Aprofitem els Aliments organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. Estem a la festa per conscienciar la ciutadania sobre el malbaratament alimentari i com evitar-lo. A més, gràcies a la genorositat reusenca també hem recollit més de 60 quilos d'aliments!

Més info

Per contactar amb nosaltres:

C/ Escultor rocamora 14 Reus, Tarragona 43204

comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf.. +34 977 75 74 44

Fax +34 977 75 22 25

Comparteix la pàgina: