Fundació banc dels Aliments Comarques de Tarragona

Subscriure's Notícies

03 abr 2020

24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments

L’objectiu és combatre l’avorriment generat per l’estat d’alarma front la Covid19 i poder recollir aliments per les famílies més necessitades

Aquells que vulguin col·laborar amb el Banc dels Aliments poden fer el seu donatiu econòmic a través del web: www.bancalimentstarragona.org/ca/donacions

Més info
30 mar 2020

La Covid19 fa ajornar la recollida d'aliments de primavera de Tortosa


La Covid19 fa ajornar la recollida d'aliments de primavera de Tortosa. El Banc dels Aliments i la resta d'entitats organitzadores estudiem alternatives per suplir els 30.000 quilos recolliem.

El coordinador del Banc dels Aliments a les Terres de l'Ebre, Òscar Ologaray, ha explicat a l'Agència Catalana de Notícies que: "Seguim treballant, no defallirem i seguirem al peu del canó per ajudar les persones que més ho necessiten"

Més info
23 mar 2020

El Banc dels Aliments segueix treballant per la gent més vulnerable tot i el COVID19

Després d'haver fet un abastiment especial a les entitats que distribueixen aliments a cada municipi, seguint les indicacions del Govern, el Banc dels Aliments  atendrà a les entitats de dilluns a divendres de 9h a 13h i de manera esglaonada

També tancarà l'atenció al públic fins que duri l'estat d'emergència. Per consultes urgents podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic: bancreus@yahoo.es

Necessitem ajuda, aquells que vulgueu col·laborar podeu fer-ho a través de: https://www.bancalimentstarragona.org/ca/Donacions

Cuidem-nos!

Més info
12 mar 2020

L'AFA de l'Institut Dertosa entrega 275 litres a la delegació ebrenca del Banc dels Aliments

Un any més, l'Associació de famílies de l'Institut Dertosa ens fa un donatiu de 275 litres de llet per seguir ajudant a les famílies més necessitades del territori.
Enguany, en la voluntat conjunta de potenciar els productes de proximitat i les cooperatives, l'AFA ha escollit la cooperativa ebrenca Soldebre.

Més info
10 mar 2020

Els treballadors de Toyota Autofòrum aporten 140 Kg al Banc dels Aliments

Aquest matí s'ha tancat la campanya "Proace Solidària" amb l'entrega dels 141 quilos que Toyota Autoforum ha recollit a favor del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.

El president del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, ha valorat molt positivament la continuïtat i bona salut de la iniciativa, que enguany ha celebrat la 2a edició. "Aquests 141 quilos s'afegiran al gruix de donacions imprescindibles que arriben a la seu central del Banc d'Aliments, aquí a Reus, i que fan possible que 25.000 famílies del territori segueixin tirant endavant amb un plat a taula", ha manifestat el president.

Més info
13 feb 2020

Xerrada 'El miracle del Banc dels Aliments'

El proper diumenge 16 de febrer tindrà lloc a l'auditori de Santa Llúcia de la Selva del Camp la xarrada 'El miracle del Banc dels Aliments' a càrrec del president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, el senyor Eusebio Alonso.Més info
11 feb 2020

Presentació Non Stop Aliments, el camí de l'esperança

17 esportistes d’arreu del territori català i basc recorreran 600Km a peu, nonStop per recollir aliments. Des de Sant Martí d'Empúries (Girona) un dilluns al matí fins a Roquetes (Terres de l'Ebre) el dissabte següent. Aquest és el nou repte solidari del Banc dels Aliments per aquest estiu, i pretén conscienciar sobre la pobresa al nostre territori i alhora recollir aliments i recursos per nodrir el Banc dels Aliments.

Més info
06 feb 2020

Primera calçotada solidària a la Bisbal del Penedès

El proxim diumenge 23 de febrer primera calçotada solidària del motor per recaudar menjar per al Banc dels Aliments.

Motos Clasiques, de competició, custom, de carretera, sidecars, cross, enduro, quads, canams, buggies,4x4, cotxes deportius, cotxes clasics españols, cotxes clasics europeus, cotxes exotics, cotxes tunning, cotxes de rally, de drift, cabines de camions decorades, furgonetes, vehicles americans, tot això i molt més el diumenge 23 de 9.30h a 17h al polígon industrial l'Albornar, a la Bisbal del Penedés.

Vine i porta 2Kg d'aliments: oli, llet, llegums, galetes, arròs...

T'hi esperem!

Més info
29 gen 2020

Aquest febrer tornen els migdies solidaris de Batticuore

El Restaurant Batticuore de Reus engega aquest dilluns una acció solidària amb la Fundació Banc dels Aliments. Durant tot el mes de febrer el restaurant farà un donatiu de 2 euros a la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona per cada menú migdia servit.

Tothom pot ser solidari i col·laborar amb el Banc dels Aliments de Tarragona. “Participant amb els menús solidaris del Restaurant Batticuore de Reus podreu ajudar a les persones que més ho necessiten”, apunten des del restaurant.

Batticuore Reus donarà 2€ al Banc dels Aliments de Tarragona per cada menú migdia servit durant el proper mes de febrer

El restaurant Batticuore es troba ubicat a la Plaça Mercadal de Reus. Tots aquells que vulguin participar poden reservar la seva taula trucant al 977 50 69 13.

Més info
28 gen 2020

El magatzem del Banc dels Aliments, al 50% del personal necessari

El Banc dels Aliments necessitem voluntaris que puguin dedicar 2 o 3 matins a la setmana per tal de gestionar els milers de quilos d'aliments que repartim diàriament.

Glòria Alegre, vocal del Banc dels Aliments, que diu que "entenem que el voluntari no pot venir cada dia perquè fer-ho generaria una obligació similar a la d’una feina, i no es tracta d’això. Així que els demanem que es comprometin dos cops a la setmana, no seguits sinó intercalats, i és amb aquesta idea inicial que preparem els quadrants".

El voluntariat té oscil·lacions, de manera que hi ha mesos que són més complicats que altres i el voluntari té una mitjana de vida a les entitats d’uns 5 anys. A partir d’aquí, sovint hi ha una renovació. Amb tot, el Banc dels Aliments és una de les entitats on els voluntaris es queden més temps.

Més info

DESTACATS

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

BANC DELS ALIMENTS DE TARRAGONA

C/ Escultor rocamora 14 Reus
admin@bancalimentstarragona.org
comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf. +34 977 75 74 44

 

DELEGACIÓ A LES TERRES DE L'EBRE

bancalimentsebre@gmail.com
Telf. +34 679 61 40 03

 

Més info

La Diputació de Tarragona ha estat sempre al costat del Banc dels Aliments. Les seves aportacions són molt necessàries per garantir que els aliments arribin a les famílies més necessitades d'arreu de la província.

Més info

CARTA DEL PRESIDENT

29 novembre 2019

Estimados amigos y voluntarios del Banco de Alimentos,

Hemos terminado nuestra 11a Campaña del "Gran Recapte", que  como sabéis, celebramos las últimas semanas del mes de Noviembre.

El que escribe esta carta, en nombre y con las opiniones de todas las personas que ocupamos el Banco de Alimentos, se siente emocionado, muy emocionado, por haber tenido la oportunidad de estar en la actividad de esos y tantos días del Banco de Alimentos.

El cariño, el amor, la solidaridad y trabajo desplegado por todos los que habéis sido voluntarios, es como la savia de las plantas o el aire para seguir de las personas.

Estas metáforas quieren definir vuestra generosidad hacia los demás, máxime cuando lo que haces no ves a quien lo va a recibir, pero sí lo intuyes, y, sobre todo, que aquí no hay engaño ni dejadez, hay actividad sana y humana, requisitos únicos de las personas. La técnica y avance tecnológicos debe servir para ayudar a consolidar los valores humanos, no para anularlos.

Quiero terminar sin nombrar más adjetivos que puedan resultar intelectuales en lugar de reales.

Solamente mucho ánimo para que sigáis siendo voluntarios activos del Banco de Alimentos, y que nunca nos encontremos en el lado de los beneficiarios. Y, si el tiempo nos lleva a esa situación, que haya otros que hagan lo mismo que hacéis vosotros ahora.    

¡Un abrazo!

Més info

Per contactar amb nosaltres:

C/ Escultor rocamora 14 Reus, Tarragona 43204

admin@bancalimentstarragona.org

comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf.. +34 977 75 74 44

Comparteix la pàgina: