Fundació banc dels Aliments Comarques de Tarragona

Subscriure's Notícies

01 jul 2020

L'Ultra trail Ruta del Cister recull 200 quilos a favor del Banc dels Aliments


Aquest cap de setmana, Trail.cat i Ultra Trail Ruta del Cister van organitzar un event esportiu no competitiu on, tant a nivell individual com per relleus, es completaven corrent els 110 km de la Ruta del Cister. La trobada va ser un èxit i va permetre recaptrar més de 200Kg d’aliments. 

Membres de l’equip Trail.Cat junt amb Ultra Trail Ruta del Cister han fet entrega al Banc dels Aliments dels quilos recaptats dintre del repte solidari NonStopAliments. Des de la organització del Triail manifesten que estan "agraïts de poder aportar el nostre granet de sorra en aquests moments tant complicats i felicitar la tasca desinteressada i sempre tant eficient del Banc dels Aliments".

Moltes gràcies!

Més info
23 jun 2020

El DARP dona ajuts a productors agroalimentaris afectats pels efectes de la COVID-19


Els aliments aniran destinats als Bancs dels Aliments i es podran  sol·licitar fins al 20 de juliol

El pressupost d'aquest ajut és de 4.000.000€ i amb ell es subvencionaran les donacions que els productors agroalimentaris facin als Bancs dels Aliments. Alguns dels productes associats a aquest ajut que s'estan lliurant als Bancs dels Aliments, fins a la data, són oli d'oliva verge extra, ous, enciams, escarola, carn de vedella, pomes, formatge de cabra i transformats de fruites i hortalisses. Aquests productes són posteriorment distribuïts pels Bancs dels Aliments a diverses entitats socials necessitades.

Més info
22 jun 2020

Descansa en pau Pedro!


Avui ens ha deixat el vicepresident i un dels fundadors del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Pedro Maria Ormazabal, una gran persona, dedicada i compromesa sempre a ajudar els altres. 

Tota la família del Banc dels Aliments volem mostrar la nostra tristesa davant aquesta notícia i desitjar-te que, allà on siguis, siguis tan feliç com ho eres amb nosaltres. 

Més info
17 jun 2020

Llet Nostra torna a col·laborar amb el Banc dels Aliments


Aquesta setmana el Banc dels Aliments hem rebut una nova donació de Llet Nostra.
Gràcies per seguir col·laborant amb les famílies més necessitades de les nostres comarques

Més info
05 jun 2020

Venedors del Mercat de Tortosa aporten 1.200 litres de llet al Banc dels Aliments

Tortosa és una ciutat solidària. Una nova mostra d'això ha estat la iniciativa d'alguns venedors del mercat que han decidit fer un donatiu de 1.200 litres de llet, responent a la crida d'urgència del Banc dels Aliments.

La donació s'emmarca dintre la recollida d'aliments de primavera de Tortosa que s'allargarà fins el dissabte 6 de juny

 

Més info
02 jun 2020

La recollida d'aliments de Tortosa és enguany més necessària que mai


La recollida d’aliments de primavera de Tortosa continua aquesta setmana després que comences dissabte d’una manera diferent a l’habitual: s’ha de dur a terme sense la col·laboració del voluntariat per mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19, fet que fa més necessari que mai reforçar la crida perquè la ciutadania pugui fer donacions.

Les mesures de seguretat, no permeten que la campanya pugui comptar amb els 700 voluntaris d’edicions anteriors

Més info
02 jun 2020

El delegat del govern al Camp de Tarragona, Òscar Peris visita les instal·lacions del Banc dels Aliments

Després de reunir-se amb representants d’entitats socials del territori, el delegat del Govern, Òscar Peris, ha visitat les instal·lacions del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona per conèixer de primera mà la feina que fan.

Més info
29 mai 2020

El PSC de Reus col·labora amb 500 litres de llet al Banc dels Aliments

El grup municipal del Partit Socialista a l'Ajuntament de Reus ha aportat 500 litres de llet al Banc dels Aliments en commemoració del Dia Mundial de la Llet.

Més info
27 mai 2020

Mercadona dóna 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments


En total, durant la situació excepcional ocasionada per la COVID-19, la companyia ha lliurat prop de 450.000 quilos de productes de primera necessitat als Bancs dels Aliments de Catalunya.

Més info
27 mai 2020

El Col·legi de Metges de Tarragona fa una donació de 4.000 euros al Banc dels Aliments


La Junta de Govern, mitjançant la Fundació de Protecció Social Antonius Musa, ha decidit fer aquesta donació al Banc dels Aliments a causa de la crisi econòmica i social generada per la COVID-19.

Més info

DESTACATS

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

BANC DELS ALIMENTS DE TARRAGONA

C/ Escultor rocamora 14 Reus
admin@bancalimentstarragona.org
comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf. +34 977 75 74 44

 

DELEGACIÓ A LES TERRES DE L'EBRE

bancalimentsebre@gmail.com
Telf. +34 679 61 40 03

 

Més info

La Covid19 augmenta un 40% la necessitat alimentària a la província

27 abril 2020

El Banc dels Aliments incrementa les donacions i estudia noves accions per afrontar la situació d'emergència social

Més info

La Diputació de Tarragona ajuda a garantir el subministrament del Banc dels Aliments

14 maig 2020


El Banc dels Aliments vam fer sonar la veu d’alarma ja que només comptàvem amb aliments per garantir el subministrament aquest mes de maig. El diputat delegat del SAC Joan Josep Garcia ha explicat que la Diputació de Tarragona avança la subvenció per fer front a la crisi generada per la Covid19. D’aquesta manera, comptem amb recursos per garantir el subministrament a tots els beneficiaris durant els propers mesos. 

Joan Josep Garcia: “La Diputació aportem els recursos per a que el Banc pugui fer arribar aliments a tots els beneficiaris els propers mesos”

El president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona explicava que aquesta crisi ha despertat encara més el cor dels ciutadans, que estem tots implicats i que l’amor i la solidaritat sempre van junts. Ara tenim la millor oportunitat per demostrar aquest esperit d’ajuda que caracteritza el nostre territori, és el moment de la solidaritat col·lectiva. 

Eusebio Alonso: “Combatre la fam és un camí llarg, durant els propers mesos seguirà sent necessària la col·laboració de tothom”

Més info

Per contactar amb nosaltres:

C/ Escultor rocamora 14 Reus, Tarragona 43204

admin@bancalimentstarragona.org

comunicacio@bancalimentstarragona.org

Telf.. +34 977 75 74 44

Comparteix la pàgina: